Houten Vloeren Groningen levert in Groningen en de rest van Nederland

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Houten Vloeren Groningen

Lubbertus Bouw

Houten Vloeren Groningen werkt nauw samen met Lubbertus Bouw voor het leggen van een houten vloer. Alle vloeren worden geleverd en gelegd tegen een scherpe prijs. Houten Vloeren Groningen heeft jarenlange ervaring  en kennis met de eikenhouten multiplanken.

U kunt altijd vrijblijvend advies opvragen over de eikenhouten vloeren en het leggen hiervan. Dit geldt ook over de bijbehorende ondervloer en de naverzorging van de houten vloer. De eikenhouten vloeren van Houten Vloeren Groningen zijn geschikt voor de doe-het-zelver, maar het is uiteraard ook mogelijk de vloer te laten leggen door een professional. Bent u nieuwsgierig naar de eikenhouten vloer en wilt u eerst graag een voorbeeld zien? Dat kan, het is mogelijk om op afspraak een eikenhouten vloer te bekijken in de stad Groningen.

Contact

Meer weten over alle eikenhouten planken, levering of leggen of wilt u graag een afspraak plannen? Neem dan snel en vrijblijvend contact op met Houten Vloeren Groningen. Dit kan door een e-mail te sturen met uw vraag naar info@lubbertusbouw.nl of via onderstaand contactformulier. Bellen kan ook:

| Egersundweg 6C | 9723JM | Groningen |

CONTACT